Thursday, November 24, 2005

Early bird sales

Els americans són molt eficients amb les festes. Les posen totes o bé en dilluns o bé en divendres, així que no hi ha ponts ni històries estranyes a mitja setmana. Aquest cap de setmana és Thanks Giving Day, quatres dies de festa de dijous a diumenge. És aquell cap de setmana en que totes les famílies es reuneixen i mengen un gall d’indi farcit...

Un dels fets més destacables de Thanksgiving és que totes les botigues estan tancades. Això potser no us sembla estrany, però als USA -centre mundial del consum- és impensable. Les botigues només estan tancades avui, nadal i cap d’any. Durant la resta de l’any estan obertes totes les hores del dia. Clar, deixar un dia als Yankis sense comprar un dia sencer és poc menys que un crim... què es pot fer amb els Malls tancats? L’única cosa que es pot fer, és acumular energia consumista... i fer-la explotar l’endemà.

Els empresaris aprofiten aquest fet, i munten un festival del consumisme pel dia de després de Thanksgiving. És el dia de rebaixes per excel•lència. Tothom es torna boig i va a comprar per deixar anar tota l’energia consumista acumulada durant el paupèrrim Thankgiving day. La bogeria més absoluta són les Early Bird Sales (rebaixes de l’ocellet matiner). Són unes rebaixes brutals de 5 a 10 del matí. Una salvatjada.

I em direu: cal estar moooolt malalt per plantar-te al Macy’s a les 5, no? Sí. Peròòòòòòò... Però a la Fucho li ha encantat la idea de l’Early Bird... i s’hi vol apuntar. Per sort, tots sabem que la noia és de bon dormir i tenim la certesa que a les 11 del matí encara estarà donant voltes al llit. Va-home-va... ara resultarà que la nena s’ha tornat un ocellet matiner...

4 Comments:

At 12:36 AM, Blogger eva said...

Trepps: va, admet-ho: què t'has comprat? D'alguna cosa heu d'omplir la pila de calaixeres que vau comprar a IKEA...

 
At 7:47 AM, Blogger Xavi said...

Es confirma la previsió, són les 11 i ens acabem de llevar... haurem d'esperar l'any que ve per les early bird sales...

 
At 9:38 AM, Blogger sista raq said...

Ole galaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaant!!!! Aquest home no en té ni idea.

un petunarru!

 
At 2:21 PM, Blogger sista raq said...

Vale!

Són les 17.35 i hem anat de compres, sí. Trepat=1/Fucho=0

El tio s'ha comprat una caçadora de pell i jo altre cop m'he quedat sense poder comprar res perquè aqí la gent té molt mal gust!

Early bird emprenyat, molt emprenyat

 

Post a Comment

<< Home