Sunday, April 29, 2007

The Jazz Track

The jazz track és un bogeria i un somni fet realitat. És un projecte en el qual hem estat pensant des que vam arribar a Boston i ens vam trobar amb el Galleguinho. De vegades semblava que el faríem segur, de vegades que mai ens hi atreviríem.

Avui hem decidit que ho tiràvem endavant i hem comprat els bitllets d’avió. Boston-Chicago el dia 29 de juny i New Orleans – Boston el 8 de Juliol. Entremig, 2300 kilòmetres en cotxe explorant les arrels del Jazz, de Chicago a Kansas City, de Kansas City a Memphis, i de Memphis a New Orleans.

En agradaria convertir aquest viatge en un itinerari que qualsevol persona pugui repetir després de nosaltres així que hem obert una Wikitravel amb tot el context i els detalls del viatge. Si teniu alguna idea per millorar el viatge, ajudeu-nos a completar-lo!

Per cert, de pas pensem gravar un documental sobre els racons on tot va començar i que ningú ja recorda. No cal dir que estem oberts a rebre qualsevol mena de finançament a canvi de l’exclusiva. Jo seré el càmera, el Galleguinho i la Fucho els presentadors i la Julie la traductora de l’anglès que parlen els avis afroamericans a qualsevol llengua intel•ligible.

1 Comments:

At 11:04 AM, Anonymous Anonymous said...

Sou una panda de immorals i de despreciables essers totpoderosos amb unes licències indignes. Com diria el Maragall de Polonia: "que cabrooooooonnnnnnn". No hi ha dret. Jo vull venir. Per altra banda, també podrieu fer una traducció per idiotes com jo que parlem malament només el català i una mica el castellà, per alló d'haver nascut en època franquista. Proposo, també, que feu una ruta amb hotels de quasi luxe (sense passar-se) per altra tipus de viatger amb més possibles. Be no sé si cal fer algun tipus de subvenció a fons perdut però m'agradarà molt veure aquest documental. Heu pensat en presentar-lo als Oscars?. Gent amb molt menys talen que vosaltres han aconseguit premis amb temes molt més avorrits sense cap interès. Be ja passareu noticies.

 

Post a Comment

<< Home