Sunday, November 19, 2006

Shortbus

Ahir vam anar a veure Shortbus al Kendall Square Movie Theater. A Shortbus el sexe hi és tan explícit com en una pel·lícula porno. Per exemple, la primera escena mostra un home practicant-se una autofelació. Curiosament, ho aconsegueix mitjançant una postura iògica que a mi se'm dóna molt bé tot i que mai se m'ha acudit aplicar-la a aquest propòsit. Com a seguidor del darwinisme, penso que si l'autofelació tingués alguna utilitat, tindríem el membre al nas i no pas entre les cames, per tant no tinc intenció d'orientar el meu talent iògic a aquestes aplicacions. En qualsevol cas, la curiositat em mou, i el proper cop que faci ioga avaluaré si el tema és geomètricament possible en el meu cas. La Fucho creu que no, jo crec que sí.


Tot i que el sexe hi és explícit, la seva presència s'hi fa natural. És una d'aquestes pel·lícules que descriuen la relació entre diversos personatges d'una ciutat, en aquest cas New York. Com que una part d'aquesta relació és sexual, és natural que el sexe hi sigui explicit. De fet, el que no és natural és que a tantes pel·lícules que es fan i que giren al voltant del sexe, el sexe no hi sigui explícit. Us imagineu la retransmissió d'un partit de futbol a la televisió en el qual no s'ensenyés la pilota?

Em pregunto què passaria si a cada pel·lícula en la qual el sexe hi és present, el sexe hi fos explícit de forma natural. Ara se'm fa absurd que cada cop que algú es dutxa en un pel·lícula, només veiem el personatge de coll en amunt, o que cada cop que hi apareix una escena de sexe, el director hagi de buscar angles impossibles per mantenir els òrgans sexuals amagats. Ara mateix penso que el món seria més sa si allà on el sexe és present, el sexe fos explícit.

2 Comments:

At 8:46 PM, Blogger Xavi said...

hmmmm... avui he anat a ioga...hmmmm... complicat, el tema és complicat...

 
At 1:40 PM, Anonymous Anonymous said...

No creus que és millor practicar altres excercicis per a obtenir postures que poden aportar altres plaers que crec que són més agradables que aquest?. Això de l'autofelació sembla una cosa massa americana. Ho dic per lo del individualisme, els selfman etc... A més diuen que fins i tot per fer un pa amb tomaquet amb pernil és millor ser dos. Això si, tu practica fort, ja sap que el saber no ocupa lloc.

 

Post a Comment

<< Home