Friday, February 17, 2006

Utah!

Els metges solen organitzar els seus congressos a paradisos tropicals en qualsevol moment de l’any. Els biòlegs els organitzen a zones càlides de la costa americana durant la primavera: San Diego, L.A, Miami... Els físics organitzen els congressos a l’hivern en llocs freds i deserts, on no es pot fer res més física 24 hores al dia amb màxima oxigenació del cervell. Per això demà me’n vaig a passar una setmana a la bonica localitat de Salt Lake City, en el selecte estat de Utah (ara és aquell moment en el qual heu d’agafar el Google Earth i buscar Salt Lake City... és força senzill, només cal que trobeu un llac bastant gran enmig de les muntanyes rocalloses).



Què hi ha a Utah? A Utah hi ha mormons, una interessant religió que, seguint el llibre de Mormó, sosté que Jesús va fer unes aparicions al continent americà davant d'un adolescent de 14 anys anomenat Joseph Smith Jr. (si més no, això és el que em sembla recordar del llibre que dos Elders em van donar un dia pel carrer). També diuen que hi ha la millor neu del món (insisteixo que quan dic món, vull dir USA). La foto pinta bé, no? Llàstima que estaré tot el dia tancat en un centre de congressos discutint qüestions essencials pel futur de la humanitat.




Utah també és conegut per tenir la legislació més estricta del món per limitar el consum d’alcohol.. (1) Qualsevol beguda alcohòlica s’ha d’adquirir a botigues de l’estat. (2) No es pot adquirir alcohol si ets menor de 21 anys. (3) Si vols consumir alcohol en públic has de ser membre d’un “club”. Un club no és més que un bar en el qual pagues 30$ al principi de l’any i et donen permís per beure begudes fortes. Clar, la pregunta que no em deixa dormir des de fa dies és: val la pena fer-me soci d’un club per demanar un carajillu després de l’extenuant activitat científica?

1 Comments:

At 1:17 AM, Blogger eva said...

Últimament no paren de parlar d'aquest puestu a la tele, perquè estan fent els jocs olímpics d'hivern a Itàlia!

 

Post a Comment

<< Home