Sunday, February 10, 2008

Obama no és negre.

Barak Obama és fill d’un pare 100% negre, i d’una mare 100% blanca. Aleshores perquè diem que serà el primer president negre dels Estats Únits? No és tan blanc com negre? Serà el primer president no 100% blanc, un tot el que no sigui 100% blanc ja és negre, o asiàtic, o hispànic.



Dic que serà president perquè les coses pinten molt a favor seu. Encara que Clinton segueixi encapçalant les primàries, la victòria de McCain a l’altra banda ajudarà molt Obama. Diuen les enquestes que un hipotètic enfrontament McCain vs Clinton acabaria en un 50% vs 50% mentre que en un enfrontament McCain vs Obama, Obama guanyaria 54% a 44%. El fet és que Clinton no esgarraparà ni un sol vot als republicans mentre que Obama és de llarg el preferit dels indecisos.

1 Comments:

At 2:33 AM, Anonymous Anonymous said...

Com pots comprendre, vist des de Catalunya, a mi se me'n refot que sigui 100% blanc o negre o 25% asiàtic i 75% hispà. Des d'aquí, Obama és un africoamericà amb la pell de color negra. I, que vols que et digui, jo no segueixo gairé els discursos polítics de cap dels dos, però no se per quina raó la Clinton no em dóna confiança. La sensació des d'aquí és que Obama és un personatge més fresc, més nou, més trencador. Sembla que és més el que necessita el mon. No sempre les coses noves són bones, però és que venin d'on venim no es pot empitjorar gaire. I, a més, que collons, com mínim tindrà una mica més de swing, ni que sigui pel color de la pell.

 

Post a Comment

<< Home