Wednesday, October 10, 2007

L’estètica dels 80 no pot tornar.

Un dels xocs culturals pels ianquis que venim a Barcelona és la moda. Nosaltres arribem amb les nostres samarretes i texans, xancletes i mitjons i ens trobem enmig d’aquest formiguer en els qual fins i tot els més lletjos es proveeixen d’indumentària estilosa – ja sabeu que en això sóc políticament incorrecte i penso que els lletjos no haurien d’intentar jugar al joc aquest de l’estil, de la mateixa manera que els muts no intenten presentar el telenotícies-.

El cas és que tot passejant pel carrer Pelai vaig decidir entrar al Bershka per veure si li podia comprar un regalet a la meva dona. Allí vaig constatar amb espant que el més gran dels meus temors s’havia fet realitat; allò que a qualsevol persona amb gust li hauria de semblar impossible és ara una realitat: la moda dels 80 torna. I ja em teniu desesperat pel Bershka buscant un detallet per la fuchini entre roba de tons ocres i violetes, pantalons estrets fins al turmell i jerseis de llana amb rombos.

L’estètica dels 80 és la pitjor estètica que ha donat la història des de Louis XIV i en això fins i tot el Galleguinho hi està d’acord. Els 80 són la dècada del Naranjito i del Gorbatxchov, del Tejero i de TV3, però durant els 80 l’estètica va caure en un pou profund del qual no l’hauríen d’haver tret mai.

Així que a partir d’ara declaro boicot a les grans multinacionals de la moda fins que corregeixin aquest error.

May God bless Decathlon.

2 Comments:

At 12:53 AM, Blogger Raül said...

Va-home-va, Trepps,
això teu és pura enveja perquè no et pots pentinar amb uns crepats al més pur estil Samantha Fox.
Records,

Rül

 
At 3:26 PM, Blogger Unknown said...

doncs per una vegada, estem d'acord! diuen que tot torna, però l'estètica dels 80 no hauria de tornar. pantalons "pitillo", botins, jerseis de rombes, només falta que tornin les muscleres ("hombreras").
així que fuera fuera, no es pot anar a bershka ni a Mango ni a cap d'aquestes botigues. si vols comprar roba a la fucho ves a Lurdes Bergada, disseny i producció a Catalunya, talles raonables (preus ja no tant)
CU.

 

Post a Comment

<< Home