Sunday, February 11, 2007

De nobels, dones i pa amb tomàquet

Durant de la seva història, Espanya ha aconseguit 7 premis Nobel. Harvard en té 79. No entenc com amb tants premis Nobel no van inventar el pa amb tomàquet abans que els catalans.

Parlant de Harvard, ja tenim un nou president (l’equivalent a rector). És una historiadora, Drew Gilpin Faust, la primera dona presidenta de Harvard. El MIT també el presideix una dona, en aquest cas una neurobiòloga. Princeton també és presidit per una dona, biòloga també. I potser el proper president dels USA també serà una dona!

No serà pas que els ianquis no són tan conservadors com alguns pensen? Perquè que jo sàpiga els rectors de la UB, UAB, UPC, UPF, URV, etc, són tots homes, no? I ja us puc assegurar que cap de les dones que he esmentat anteriorment ha arribat al cim gràcies a discriminacions positives. Hi han arribat perquè són les millors.

1 Comments:

At 12:31 AM, Anonymous Anonymous said...

La UOC sí que té una rectora; però és difícil (o molt fàcil) saber per què hi ha arribat. I no és la discriminació positiva, ni tampoc és la millor en el seu camp. Més aviat, coses de la política local.

 

Post a Comment

<< Home