Thursday, October 05, 2006

Kansas City here I go!

Als USA, del dia de la Hispanidad en diem Columbus Day, i com que se'ns en refot el que celebrem, sempre fem caure la festa en dilluns, així tenim un cap de setmana de 3 dies per gastar diners i honorar el capitalisme. Nosaltres ens en anem a Kansas City, que no és la capital de l'estat de Kansas, sinó que és la capital de l'estat de Missouri. Toca't els ous. Kansas city és als USA el mateix que Madrid a la península ibèrica, és a dir, el centre geomètric i poc més, l'Amèrica profunda.

A Kansas City hi va néixer la Julie, i el seu pare hi ha fet fortuna, així que ens ha convidat a passar un cap de setmana a la seva "Casita del Lago". Entre altres coses, la casita del lago té dues cuines, en dos pisos diferents, per si vols cuinar alguna cosa a mitjanit i et fa mandra baixar al pis de sota...

Hi anem un quintet: la Julie, l'Elena, la Fucho, el Galleguinho, i jo. A part dels coneguts problemes digestius de la Fuchini i jo mateix, la Julie és al·lèrgica al peix, al marisc, al pollastre, als làctics, i als kiwis. I l'Elena és vegetariana.

La Julie va començar preparant un viatge per mostrar-nos el millor de Kansas fins que la vam informar que nosaltres no volíem veure la part chic de Kansas, que per això ens en anem Central Park. Nosaltres volem veure l'Amèrica profunda. Eficient com sempre, la Julie ha canviat el nostre horari, i ara a l'Agenda hi consta un campionat mundial de barcacoa i un rodeo.

No cal que us digui que l'únic motiu real pel qual em fa molta il·lusió anar a Kansas és perquè és l'autèntic bressol del Swing. Allà hi va néixer la música de Count Basie i tants altres. Allà s'hi van fer les més grans Jam Sessions de la història de la millor música que s'ha fet mai. Es veu que encara hi ha locals que obren a les 2 de la matinada quan els músics han plegat dels seus respectius locals i organitzen Jams fins que surt el sol...

1 Comments:

At 9:43 AM, Anonymous Anonymous said...

Frisso per llegir els teus descobriments de Kansas City sobre els after hours aquest que comentes

 

Post a Comment

<< Home