Monday, October 02, 2006

Dades fresques

Què, us pensàveu que allò de pesar-nos cada dia era un caprici, una obsessió temporal? Doncs no. Un any després d'haver començat, publiquem les mitjanes mensuals de les nostres masses corporals entre setembre de 2005 i setembre de 2006. Les barres d'error són +/- la desviació estàndard, per tant no indiquen error, indiquen variabilitat. Aviat us faré un anàlisi detallat de correlació temporal, correlació creuada i gausianitat.



Podeu observar que la Fudge ha mantingut el seu pes estable. Això no es deu a un manteniment del quocient greix/múscul perquè la nena menja guacamole cada dia i no ens enganyem, la figura se'n ressent. Així que proposo la hipòtesi basada en l'evidència que durant aquest any ha perdut massa muscular i l'ha substituït per greix.

El meu cas és l'oposat. La gràfica podria indicar un augment galopant de la meva massa adiposa. En realitat m'estic posant fort anant al YMCA. A més, bec més aigua i això implica retenció de líquids... per no parlar de l'increment de massa cerebral que qualsevol doctor de Harvard pateix.

Ara ve la part de projecció de les dades cap al futur, al més pur estil Club de Roma. Si tot segueix així, quan tombi els 50 anys pesaré 100 Kgs. Això vol dir que estaré molt fort i que tindré el cap molt gran.

3 Comments:

At 3:19 AM, Blogger eva said...

Jo crec que això també ho hauries d'enviar a Nature...

 
At 1:43 AM, Anonymous Anonymous said...

molt interessant l'anàlisi del pes corporal. ho podries completar amb el càlcul del vostre índex de massa corporal (pes en kg)/(talla en m al quadrat) si és entre 20 i 25 kg/m2 és que esteu fantàstics!

petonets
neus

 
At 9:42 AM, Anonymous Anonymous said...

Això que et passa a tu a mi em passa des de que vaig començar la carrera fa 26 anys. Tot i que ho he intentat amb força interès no he aconseguit arribar als 100 Kg, però dificilment aconseguiré tenir el cerbell més gran (talla L de casc, la única L del més cos, la resta és XL)

 

Post a Comment

<< Home