Friday, December 14, 2007

Venim dilluns! Bé, o dimarts! hmmm... poster dimecres?

En principi aquest diumenge al vespre volem cap Barcelona, via París, per estressar-nos una mica, que és el que bàsicament fem durant les “vacances” de Nadal, que per altra banda són les úniques vacances que fem.

Dic que "volem en principi" perquè aquest any l'hivern és tot xulesc i diumenge hi ha prevista una gran "snow storm" que amb força probabilitat ens deixarà en terra fins l’endemà, o l'altre. És ridícul que el nucli econòmic més important del món, és a dir, el Northeast americà, es passi mig any sotmès a aquesta mena de càstig que és l'hivern rigorós. Ahir mateix, en van caure 30 cm de neu. PATAPAM! Quan ens la vam veure venir tothom va començar a marxar de la feina -de fet, ens van fer fora de la facultat però jo em vaig amagar al laboratori fins les 11 de la nit i no em van enganxar-, i va ser pitjor perquè els carrers ja estaven embussats quan tot va començar i buenu... un percal. Però avui vida normal, la gent amb esquís pel carrer, i tot torna a funcionar més o menys bé, excepte les escoles que estan tancades.

La part positiva de que ens quedem en terra, si és que ens hi quedem, i esperem que no ens hi quedem, la part positiva serà que podré veure el partit de futbol americà dels New England Patriots. Els del futbol americà són molt bèsties i juguen passi el que passi. Si no us ho creieu, mireu aquest vídeo:


0 Comments:

Post a Comment

<< Home