Monday, July 24, 2006

Walden


Això és el el Walden-7, un una nova concepció de l’agrupació habitacional, un experiment arquitectònic, un laberint vertical, un rusc d’éssers urbans. El seu origen està inspirat en el llibre Walden-2 de B.F. Skinner, un assaig teòric sobre la vida d’una comunitat d’unes mil persones. En el llibre de Skinner apareixen fins a 6 comunitats. El Walden-7 vol ser la sisena.

I el Walden-1?

El Walden-1, o Walden a seques, és un dels llibres més ben considerats de la literatura americana i, si no fos perquè és americà i perquè tot el que és americà és dolent, també ho seria dels neo-ecologistes-piji-cumbes. El va escriure Henry David Thoreau l’any 1854. Thoreau va ser el primer hippy de la història. Es negava a pagar impostos i promovia la desobediència civil. Thoreau va decidir allunyar-se de la civilització i anar a viure a la vora d’aquest estany


a la riba del qual va construir aquesta casa.




Hi va viure durant dos anys, dos mesos i dos dies durant el quals va escriure la seva obra. L’estany es diu el Walden Pond, està a Massachusetts, i tot aquest rollo és només per dir-vos que diumenge passat ens hi vam anar a banyar.

3 Comments:

At 5:20 PM, Anonymous Anonymous said...

EI CONTINUA ESCRIBINT QUE A LES GUÀRDIES, DE MATINADA, ÉS FANTÀSTIC LLEGIR LES TEVES RELFLEXIONS I ELS TEUS COMENTARIS.
JA SAPS QUI SÓC?
T'HE SA-DUIT??

 
At 4:42 PM, Anonymous Anonymous said...

I'm impressed with your site, very nice graphics!
»

 
At 10:58 PM, Anonymous Anonymous said...

Very pretty design! Keep up the good work. Thanks.
»

 

Post a Comment

<< Home